Artikel

Genoeg werk aan onze opvang

Wij ontvangen geen enkele vorm van subsidie en wij zijn afhankelijk van giften en donaties. Gelukkig zijn er mensen die ons spontaan met een gift steunen en wij hebben een adoptieplan in het leven geroepen.Ondanks de steun van deze mensen komen wij veel geld tekort. Denkt u maar eens aan de dierenartsbezoekjes, de jaarlijkse enting, het voer, de electra- en waterrekening.
De quarantaine-ruimte wordt momenteel gerenoveerd. Daarnaast zijn er nog 2 ruimtes welke nodig aan renovatie toe zijn. Het buitenrennetje van een van deze ruimtes kan niet meer gebruikt worden vanwege de slechte staat waarin deze verkeert. Het dak van de stal lekt, dus moet nodig gerepareerd/vervangen worden. In deze stal huizen een aantal katten van de boer naast ons. Deze katten zijn door de Dierenbescherming gevangen en “geholpen” en konden gewoon weer losgelaten worden. Uiteraard krijgen ook zij dagelijks eten van ons.

Als je bij ons binnenkomt sta je eerst in de “sluis”. Daarna kom je in de buiten ren naar de binnenplaats. De toegangsdeur van de sluis naar de ren is te smal en te laag, zodat de vrijwilligers al menige bult op hun hoofd hebben opgelopen. Het verwisselen van de kattenbakken is ook erg lastig omdat de deur zo smal is. Hieraan moet dus ook nog het een en ander aan gebeuren en het zou ook fijn zijn als het sluisje ge├»soleerd kon worden, zodat deze ruimte gebruikt kan worden voor het “vochtvrij” opslaan van voer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *