Informatie

Adoptie

Alle katten die bij ons worden opgevangen zullen uiteindelijk weer terecht moeten bij een nieuw thuis. Wij doen daarom een oproep aan alle mensen die graag een katje willen, om bij ons te komen kijken voor een eventuele adoptie kat. De katten zijn allemaal ingeënt en goed verzorgd en zouden graag een nieuw thuis willen. De voordelen hiervan is dat je een eenzaam zieltje weer een geliefd thuis bezorgd, en de kosten zijn aanzienlijk minder in vergelijking met de aanschaf van een kitten.

Als u geïnteresseerd bent kunt u natuurlijk altijd een afspraak met ons maken om de katten te ontmoeten, wie weet zit er eentje bij die uw hart veroverd. U bent dagelijks welkom voor een bezoekje tussen 14:00 en 17:00. Telefonisch kunt u ons informeren wanneer u wilt langskomen.

Wij zullen op deze website ook een introductie maken van de katten, zodat u al een beetje een idee krijgt welke katjes wij allemaal hebben. Bij het bezoek kunt u kennis maken met het karakter en de omgang van u en de kat.

Voordelen op een rijtje:

  1. Goedkoper dan de aanschaf van een kitten
  2. Geen onverwachtse kosten zoals dierenarts en inenting
  3. Een lieve kat die al is opgevoed
  4. U geeft een warm thuis aan een kat die zijn eigen thuis verloren is
  5. Geen lange tijd wachten, in principe kan de kat na twee bezoeken al met u mee.

Wij vragen u of u in totaal twee keer wilt langskomen om een bezoek te brengen aan de kat en ook aan ons, zodat wij met u kunnen bespreken waarom u geïnteresseerd bent, om zo ook te kunnen zien of u een geschikt thuis voor de kat heeft. Dit om te voorkomen dat de kat weer zonder thuis komt te zitten. Een thuis met families krijgt bij ons voorrang, omdat wij er zo van verzekerd zijn dat de kat niet alleen komt te zitten en genoeg aandacht krijgt.

Na twee bezoeken zal ook duidelijk zijn of u een klik heeft met de kat, en voornamelijk of de kat het ook met u kunt vinden. Ook hebben wij na deze twee bezoeken genoeg hoogte gekregen over u en weten wij zeker dat de kat goed terecht komt.

Lees hier meer over de aanschaf van een kat in het algemeen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *